A kedvezményezett neve: Magyar MediBall Egyesület

A projekt címe: MediBall a Családbarát Jósavárosért!

A szerződött támogatás összege: 3 000 000 Ft

A támogatás mértéke: (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: „A projekt célja, hogy Nyíregyháza belterületén található Jósaváros fejlődéséhez hozzájáruljunk. Alapvető feladatunknak tekintjük, hogy a családokat szólítsuk meg. A családi egység mindhárom generációját (nagyszülők, szülők, gyerekek) bevonjuk és megszerettessük velük az aktív és örömteli kikapcsolódás élményét. Mindezt egy új és komoly helyi értéket jelentő egészségmegőrző labdajátokon, a MediBall-on keresztül.”

A projekt tervezett tényleges befejezése: 2020.

Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00743

Nagyon jó hangulatban telt a MediBall Nyílt Családi Napunk első alkalma!

Egyesületünk pályázati finanszírozásból valósítja meg a programsorozatát, amelynek utolsó állomása 2020. májusában várható! Így még nem késő csatlakozni a következő alkalmakhoz sem. A családi eseményen egy tartalmas, aktív időtöltés kialakítása a célunk, valamint barátságos, családok közötti vetélkedőt is hirdetünk!

A programra érkező közel 100 ember, sok izgalmas aktivitást igénylő állomáson vehetett részt. Ki lehetett próbálni a MediBall mozgásformájának minden irányzatát. Volt kreatív mozgás, páros játék és mérkőzés. Más sporteszközök közül előkerült a Flexi-bar, egyensúlypárna, power band, Evnik szimulátor. Valamint Mobil EEG-t is lehetett használni, amellyel láthatóvá válnak agyhullámaink, fejleszteni lehet figyelmi és relaxációs képességeinket, a gyerekek pedig izgalmas agyhullámokkal irányítható játékokkal is játszhattak.

Pár fotót láthattok az eseményünkről.

Hamarosan küldjük a következő alkalom időpontját. Remélem mindenkit viszontlátunk a második fordulóra. Az új érdeklődőket pedig szeretettel várjuk!

Nagyon jó hangulatban zajlanak a MediBall Nyílt Családi Napjaink! 2020. március 7-én már a negyedik alkalmat tartottuk, igazán nagy létszámmal.

Egyesületünk pályázati finanszírozásból valósítja meg a programsorozatát, amelynek utolsó állomása 2020. májusában várható! Ekkor kerülnek átadásra a 12 legaktívabb családnak szánt meglepetések is.

A családi eseményen egy tartalmas, aktív időtöltés kialakítása a célunk. Szeretnénk ha a közös és hasznos időtöltés családi értékké válna.

A programra érkező közel 100 ember, sok izgalmas aktivitást igénylő állomáson vehetett részt. Ki lehetett próbálni a MediBall mozgásformájának minden irányzatát. Volt kreatív mozgás, páros játék és mérkőzés.

Más sporteszközök közül előkerült a Flexi-bar, egyensúlypárna, power band, Evnik szimulátor.

Valamint Mobil EEG-t is lehetett használni, amellyel láthatóvá válnak agyhullámaink, fejleszteni lehet figyelmi és relaxációs képességeinket, a gyerekek pedig izgalmas agyhullámokkal irányítható játékokkal is játszhattak.

Pár fotót láthattok az eseményünkről. Hamarosan küldjük a záró alkalom időpontját. Remélem mindenkit viszontlátunk az utolsó fordulón is. Az új érdeklődőket pedig szeretettel várjuk!

Milyen programelemekkel készülünk?
Itt megtudhatod:

 

Kreatív mozgás:

Tapasztald meg TE is a MediBall új és különleges élményeket nyújtó mozgásformáját! A játék jellemzője az emberi intelligencia finomságának, kreativitásának és esztétikumának megjelenése. Az egyedülálló módszereknek köszönhetően már pár perc gyakorlás után felismerhető a mozgásforma egyedisége: az önkifejezés, önmegvalósítás és a tökéletes élmény (a flow állapot) jelenléte.

Sporteszközök:

Érdekesség képpen hozunk nektek pár MediBall mozgást segítő innovatív sporteszközt, amely mozgásformák akár önállóan is gyakorolhatók. Ilyen eszközök lesznek:

• Flexi-bar: Kiváló eszköz a hátproblémák, fájdalmak kezelésére. Ideális mozgásforma, amely segítségével javul a testtartás és fejlődik a teljes test koordinációja. A megfelelő információk átadása mellett fejleszti a test tudatosságot, a stabilizációt és a mobilizációt.

• Evnik szimulátor: Az Evnik nagysebességű szimulátor elsődleges célja, hogy optimalizálja a teljes test neuromuszkuláris rendszerének működését, új módon koordinálja az izomcsoportok munkáját, új izomkapcsolatokat formál, amely lehetővé teszi a gyakorló számára, hogy célravezetőbben használja testének potenciális energiáját és gyorsabb mozgásokat hozzon létre. Azonnal érezhető az eszköz különleges hatása, 3 nap Evnik használat után pedig egyértelműen érezhető a test erősödése. Tisztán érezhető a hatékonyság növekedése, valamint az idegrendszer erősödése.

• Power band: Gumiszalagos gyakorlatok a nyújtás és stresszoldás érdekében. A test strukturált használata, az izomtónus és izombalansz szabályozása. Az egyensúlyra törekvő test könnyedségének tapasztalási lehetősége.

• Egyensúlypárna: Nagyszerű edzéseszköz a stabil és dinamikus egyensúly és a helyes testtartás kialakításáért.

Mérkőzések:

Nézd meg bemutató mérkőzéseinket és próbáld ki magad „éles” (versenyszerű) játék közben, bírói vezetéssel! A MediBall körkörös mozdulatokra épülő mozgása lágy és ugyanakkor dinamikus játékot eredményez.

MediBall Mobil EEG-vel:

Megfigyelted már agyhullámaid változását? Itt az alkalom! Mobil EEG eszközeink segítségével megnézheted figyelmi és ellazultsági szintedet, akár MediBall mozgás közben is. Próbáld ki az agyhullámokkal irányítható játékokat!

Páros játék:

Felhőtlen játékot szeretnél? Számtalan izgalmas MediBall páros játék lehetőséget mutatunk neked. A játék sokoldalúságára jellemző, hogy egyénileg, párban és csoportban is játszható. Rengeteg szórakoztató és egyben fejlesztő megoldásunk van az izgalmas, közös játékokra.

MediBall Nyílt Családi Nap versenyszabály:

A Magyar MediBall Egyesület pályázati finanszírozásból családi programsorozatot indít, amelyen barátságos családok közötti vetélkedőt is hirdetünk! A programsorozat minden eleme DÍJTALAN, a legaktívabb családok pedig garantált ajándékban részesülnek.

A MediBall családi eseménysorozata 5 alkalomból áll.

• MediBall Nyílt Családi Nap – 4 alkalom
• MediBall Családi Fesztivál – 1 alkalom (záró esemény)

A nyerteseket a záró rendezvényen (MediBall Családi Fesztivál) hirdetjük ki. Ennek időpontja 2020. szeptember 5., azonban a legtöbb rendezvényen és pontgyűjtő helyszínen való részvétel számít! Érdemes mindegyik családi napot beírni a naptáratokba. 😉

Hogy lehet nyerni?

Legyetek TI a legaktívabb család! 🙂

Gyertek el minél többen, vegyetek részt az összes eseményen és próbáljatok ki mindent. Miután eltöltöttetek legalább 10 percet az állomáson, gyűjtsétek be a pontokat. A barátságos versenyben a legaktívabb 12 családot díjazzuk!

Nyeremények:

• I. hely: 30 000 Ft értékű ajándékcsomag
tartalma: 1db MediBall karbon ütő labdával + 1db MediBall tok + 1db Egyensúlypárna + 1db EVNIK szimulátor
• II. hely: 20 000 Ft értékű ajándékcsomag
tartalma: 2db MediBall műanyag-karbon szett (2 ütő + 2 labda + 2 tok)
• III. hely: 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
tartalma: 1db MediBall műanyag-karbon szett (1 ütő + 1 labda + 1 tok)
• IV-XII. hely: 5 000 Ft értékű ajándékcsomag
tartalma: 1db Egyensúlypárna

Minél több eseményen és helyszínen történt aktivitás számít!

A részvétel lépései:

1. Regisztráljatok a helyszínen (pontgyűjtők átvétele, sorszám igénylése)
A teljes család egyidejű jelenléte számít!

2. Nézzétek meg a megnyitót és MediBall bemutatót. Itt is megjutalmazunk +1 ponttal!

3. Utána az esemény ideje alatt minden pontgyűjtő helyszínt látogassatok meg. Az egyes állomások programjában legalább 10 percen keresztül vegyetek részt közösen. A 10. perc végén aláírás jár az aktivitásért.
1 aláírás = 1 pont

4. Amint betelt az első pontgyűjtőtök, adjátok le a regisztrációs asztalnál, hogy feljegyezzük a pontjaitokat. (FIGYELEM! Új pontgyűjtőt akkor adunk ki, ha mindegyik helyszínen jártatok!)

5. Ha van még időtök mehettek még egy kört extra pontokért! (1 család maximum 2-szer szerezhet pontot ugyanazon az eseményen, ugyanazért a tevékenységért.)

+1 Reméljük jól éreztétek magatokat és versenyben maradtok az értékes nyereményekért. Találkozzunk a követezkő alkalmon! J

PONTSZÁMÍTÁS:
(Avagy miért járnak pontok?)

• Kezdő pontszám
(Ahány fővel regisztrál a család, annyi kezdő pontot kap. Így a regisztrált család létszámától függően lehet pl.: 3 fő = 3 pont vagy 5 fő = 5 pont)
• A megnyitón való részvétel (1 pont/család)
• Az eseményeken való részvétel
(pontgyűjtő helyszíneken eltöltött legalább 10 perces közös aktivitás: 1 pont/család)
• Egy család az esemény ideje alatt maximum 2-szer kaphat pontot ugyanazon a pontgyűjtő helyszínen. Vagyis ha betelt az első pontgyűjtőtök, akkor még 1-szer tudtok részt venni extra pontokért.
• FIGYELEM! Azok a családok, akik a programsorozat mindegyik – összesen 5 - eseményére regisztráltak, a záró MediBall Családi Fesztiválon +5 BÓNUSZ pontot szerezhetnek!

Töltsünk közösen egy élményteli napot!
Sok sikert és eredményes szereplést kívánunk a versenyen! 🙂