SZABADIDŐSPORT

A MediBall kiválóan alkalmas szabadidősportként a család minden tagja számára!

A játék sokoldalúságára jellemző, hogy egyénileg, párban és csoportban is játszható. Érdeklődés és egyéni beállítódás szerint választhatunk az önkifejezés nagy szabadságát nyújtó kreatív gyakorlatok, páros játékok és az előre koreografált "kötött" formagyakorlatok között.

Érdekel

VERSENYSPORT

Azok számára, akik szeretik a megmérettetést, a MediBall önálló versenysportként is gyakorolható. A 2012-ben indított versenyrendszerben összemérhető a versenyzői tudás kreatív gyakorlatokban, mérkőzésekben, csoportos formagyakorlatokban.

Érdekel

KIEGÉSZÍTŐ SPORT

A MediBall tökéletes önálló versenysportként, ugyanakkor más sportágak gyakorlói számára az eredményes felkészülés optimális kiegészítője lehet. A játék gyakorlása közben fejlődik a figyelem, a koordinációs készség, az alkalmazott eljárások optimálisak a stressz kezelése és megelőzése szempontjából is.

Érdekel

KÉPESSÉGFEJLESZTÉS

A gyakorlás során - érintve az emberi működés minden területét - fizikális, mentális és érzelmi szinkront hozunk létre. Ebben az állapotban vagyunk a leghatékonyabbak, ilyenkor tapasztalható a két agyfélteke együttműködéséből származó hihetetlen erő és lehetőség. Az ember kevesebb energia felhasználásával dolgozik, ám ezzel együtt eredményessége nagyságrendekkel javul.

Érdekel

STRESSZOLDÁS

Korunk embere stresszel terhelt. A MediBall gyakorlása észrevehetően segít finoman, gyengéden, és teljes mértékben megoldani problémáinkat, megküzdeni mindennapi gondjainkkal. A mozdulatok fejlesztik az ember egyéniségét, testi, lelki és szellemi egységét, jobban, mint bármilyen elméleti oktatás.

Érdekel

ÖNISMERET

A MediBall Jellemzője az emberi intelligencia finomságának, kreativitásának és esztétikumának az egyén és a csapat szintjén történő megjelenése. A mozgás tanulása során alkalmazott speciális és egyedi módszereknek köszönhetően a gyakorlásban résztvevők az önkifejezés és az önmegvalósítás szintjére érnek. Képessé válnak a tökéletes élmény (a flow állapot) megélésére.

Érdekel

Hivatalos felszerelés

Jogvédett magyar márka

Minőségi eszközök

A hivatalos eszközöket keresd a Spirit-Trade Kft. webáruházában és az igazolt MediBall oktatóknál.

MediBall® jogvédelem alatt álló márkanév, melynek megfelelően a képzések és felszerelések kizárólagos tulajdonosa és forgalmazója a Spirit-Trade Kft.!

A MediBall hazai és nemzetközi története!

A MediBall magyarországi története 2006-ban kezdődött. Az eltelt 15 évben a játék nagyon sok irányba fejlődött, számtalan siker részesei lehettünk.

Ismerd meg Te is a MediBall hazai és nemzetközi történetét, fontosabb mérföldköveit.

Bővebben

Nézz körbe nálunk! Légy részese Te is